Tutustu kasvatteihin           Myynnissä olevat kasvatit

Kasvatusperiaatteet

Kaikki lähtee rakkaudesta poneihin, kuuluu meidän mottomme. Oli kyseessä sitten menestyksekäs päivä kilpakentillä tai sateisenharmaa arki kotimaisemissa, jokainen hetki on yhtä tärkeä. Samalla intohimolla suhtaudumme ponien kasvattamiseen. Tavoitteenamme on tuoda uusia nimiä shetlanninponien sukutauluihin ja luoda uusia linjoja, joita jalostamme pidempisukuisiksi. Ytimekkäästi tiivistettynä kasvatustyömme perustuu järkeviin valintoihin, joita tehdään sydämellä.

Meille jokainen kasvatti on yhtä tärkeä. Myymme mielellämme poneja kaikenlaisiin koteihin, niin kasvattajille kuin yksityiseen harrastekäyttöön. Olit sitten etsimässä kisakaveria, tulevaa siitosponia tai ratsastuskoulun monitoimiponia, toivottavasti löydät etsimäsi Lilymoorin kasvattien joukosta. Kasvatin toivotaan päätyvän pitkäaikaiseen kotiin, josta se ei joutuisi kiertolaiseksi heti, kun harrastaminen vähänkin kyllästyttää. Meriiteillä ei siis ole merkitystä, sillä arvostamme kotia, jossa kasvatista välitetään.

Lilymoor haluaa tarjota varsan ostajille laadukkaita kasvatteja. Tallin ponit kilpailevat eri ratsastuksenlajeissa ja kiertävät näyttelyitä. Kasvatustyöhön valitaan ponit, joiden nimet toivon näkeväni sukutauluissa vielä pitkän ajan kuluttua. Tavoitteena on kasvattaa hyväluonteisia ja terveitä varsoja, jotka täyttävät rodun ominaispiirteet.

Myyntiehdot

- Kasvattajaksi merkitään Lilymoor
- Sivut ilmoitetaan viimeistään kahden viikon kuluttua sähköpostitse
- Jos haluat luopua kasvatista, tarjoathan sitä ensin takaisin

Kasvatin rekisteröiminen VRL:n hevosrekisteriin on vapaaehtoista. Mikäli rekisteröit kasvatin, merkitsethän seuraavat tiedot:
- Kasvattajaksi LILY1252 (tai VRL-01441), kasvattajanimeksi Lilymoor
- Syntymämaa Iso-Britannia


Menestyneet kasvattimme

Lilymoor Orion KTK-II
Lilymoor Eustace Quality Performance Pony (Driving)
Lilymoor Yelena VIR MVA Ch, KTK-II, YLA2, SHLA-I, VVJ-II
Lilymoor Jamie KTK-II
Lilymoor Demelza KV-II

© Lilymoor 2014-2018
ulkoasun kuva YorkshirePhotoWalks (CC BY 2.0), taustakuva Subtle Patterns, grafiikka Amretasgraphics

Lilymoor on virtuaalitalli - Lilymoor is a sim-game stable