Lilymoor

Tallitarinat

Satulahuoneessa on pieni kirjoituspöytä, jonka ääressä Alice ja James – useimmiten Alice – hoitavat tallin paperiasioita. Kirjoituspöydän ylimmässä laatikossa on varattu oma paikkansa tallikirjalle, johon henkilökunta kirjaa muistiin tallin tapahtumia. Joskus kirja on saattanut vaihtaa paikkaa ja silloin sitä etsitään kissojen ja koirien avulla. Jamesin jäljiltä kirja löytyy yleensä jostakin päin satulahuonetta, minne mies vain onkin sattunut laskemaan sen luettuaan sitä. Jos kirja on eksynyt talliin asti, on se viimeiseksi ollut todennäköisimmin Sophien käsissä. Alice onkin lisännyt tarralapun kirjan sisäkanteen. Lapun viesti kuuluu ytimekkäästi: Palautathan kirjan ystävällisesti takaisin paikoilleen, kiitos! Tallikirja ei ole henkilökunnan salainen päiväkirja, vaan muutkin tallilla kävijät saavat selailla sitä ja lukea tarinoita tallin tapahtumista.

Samhain-maasto 31.10.–1.11.2018
“This year we could celebrate samhain in the daylight. What do you think, darling?”
Kysymys pääsi ilmoille Jamesin suusta rennosti, aivan kuin lopputuloksella ei oikeastaan olisi merkitystä. Todellisuudessa mies odotti vastausta lähes henkeään pidätellen, vaikka yrittikin esittää välinpitämätöntä. Alicen ilkikurisesta hymystä mies aavisti, mitä tuleman pitäisi jo ennen kuin nainen ehti sanoa ääneen suunnitelmiaan.


Yule-maasto 21.12.–22.12.2017

Samhain-maasto 31.10.–1.11.2017
That must be a joke! Very funny indeed. Jamesilta pääsi epäuskoinen tyrskähdys, kun Alice esitteli ideansa samhainin aikaan järjestettävästä maastoretkestä. Mies odotti, että nainen vahvistaisi ehdotuksen todella olevan pelkkä vitsi. Sen sijaan Jamesin kauhuksi Alice hämmästyi hänen reaktiotaan ja sanoi olevansa tosissaan.

© Lilymoor 2014–2018      tausta The Inspiration Gallery      grafiikka Amretasgraphics

Lilymoor on virtuaalitalli - Lilymoor is a sim-game stable